• 50% KORTING!

     

    2e BLOEMPOT 50% KORTING, op de goedkoopste bloempot - Kom shoppen in de winkel!

  • Welkom terug!

     

    Kom weer winkelen zonder afspraak

Leveringsinformatie

Kan ik mijn bestelling nog afhalen in de winkel?

Het is nog steeds mogelijk om jouw bestelling (Click&Collect af te halen in onze tuincentrum. Zodra je de bestelling klaar is om af te halen, ontvang je hier bericht van.

Onze DHL & DPD servicepunt zijn nog steeds open. Wij vragen je wel om bij het afhalen van de bestelling een mondkapje te dragen en minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Afhalen in de winkel

Bij GardenToday.nl is het mogelijk om je bestelling af te halen in onze winkel. Wanneer je hebt gekozen om je bestelling af te halen in de winkel, is deze gemiddeld genomen binnen 3 werkdagen in de winkel aanwezig. Mocht dit onverhoopt langer duren, dan word je hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht door onze klantenservice. Zodra de bestelling aangekomen is in de winkel dan nemen wij contact met je op. Werkwijze: Kies in het bestelproces bij bezorging voor de optie 'afhalen in een winkel'. Binnen 3 werkdagen is je bestelling aanwezig in de winkel. Wij nemen contact met je op wanneer de bestelling afgehaald kan worden. Je bestelling blijft 14 dagen beschikbaar in de winkel. Let op: wanneer je de bestelling afhaalt, dien je een geldig legitimatiebewijs kunnen tonen (paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs).

Levering

Je producten worden nieuw in de doos aan huis geleverd door DHL. De bezorger levert je bestelling af tot achter de voordeur. Is je tuin goed bereikbaar dan zal de chauffeur je bestelling daar afleveren. Is de tuin echter moeilijk toegankelijk of alleen via het woonhuis dan word je bestelling voor de deur afgeleverd. Dit om schade aan je persoonlijke eigendommen te voorkomen.

Het kan onverhoopt gebeuren dat een van de producten ondanks onze voorzorgsmaatregelen toch schade oploopt voor of tijdens bezorging. Wij raden aan om bij ontvangst van je bestelling de juistheid en staat van de geleverde producten te controleren. Let op! Wij pakken de artikelen niet voor je uit.

Niet thuis? Tweede bezorging gratis

Niet thuis? Dan bieden wij de zending gratis opnieuw aan. De geadresseerde ontvangt een kaart in de bus met het verzoek contact op te nemen om binnen 5 dagen een nieuwe afleverafspraak te maken. Bij geen reactie binnen die termijn stuurt DHL de zending retour naar GardenToday.nl.

Levering België

Wij leveren ook in België.

Bezorgkosten

Binnen Nederland

Voor bestellingen boven € 45.- berekent GardenToday.nl geen verzendkosten. Voor bestellingen tot € 45.- vragen wij een bijdrage in de bezorgkosten van € 6.95 per bestelling.

Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling.

Buiten Nederland

GardenToday.nl levert ook naar België. De bezorgkosten naar België bedragen altijd € 9.99

Levering in een hergebruikdoos

Wij geven een doos graag een tweede kans van leven. Jaarlijks krijgen wij circa 100.000 kubieke meter karton binnen. Wij verpakken je besteling als het mogelijk is in een stevige hergebruikdoos. Zo doen wij een bijdrage aan het mileu en kunnen we de prijzen scherpbehouden.

Help u ook mee door het verpakingsmateriaal aan te bieden voor recyling?